emCrypt – det kryptografiska biblioteket för inbyggda system

Säkerhet har aldrig varit så viktigt som nu med explosionen av enheter som är anslutna till Internet.

emCrypt från Segger tillhandahåller byggstenarna för att säkra dagens protokoll. emCrypt är ett komplett mjukvarubibliotek med kryptografiska algoritmer med hög prestanda. Det innehåller alla moduler som implementerar den nödvändiga funktionaliteten för att använda SSH.

Allt finns i källkod (skrivet helt i C) för att tillåta fullständig kontroll över koden som används i produkten och skapa öppenhet för att undvika oro om möjliga bakdörrar eller svaghet i kod, vilket inte kan kontrolleras i förkompilerade bibliotek. Det kan lätt finjusteras för att optimera för mindre eller snabbare kod.

“emCrypt från Segger är en högkvalitetsprodukt, som är portabel till alla system som kan kompilera C-kod. En annan fördel är att man slipper ta hänsyn till GPL eller annan open-source licensiering; det är enbart att integrera. Att kryptobiblioteket är skalbart med avseende på innehåll och hastighet gör att det passar både PC och inbyggda system”, säger Joakim Nilsson, KAM på Nohau Solutions.

emCrypt kommer med ett enkelt men ändå kraftfullt API för att göra användningen av emCrypt i din produkt så enkelt som möjligt.

Det innehåller också exempelapplikationer i källkod som visar hur man använder emCrypt API.
Produkten finns i två versioner, beroende på behov: emCrypt BASE och emCrypt PRO

Kontakta Nohau för priser och mer information. sales@nohau.se tel: 040-59 22 00

Önskar du mer information?

Behöver du en offert, information eller råd. Kontakta oss!